Dy vajzat zvicerane pranojnë islamin

Në xhaminë El-Hidaje në St.Gallen sot pranuan Islamin dy vajza zvicerane, Laura dhe Desiree.

Këtë e ka bërë të ditur imami i xhamisë Mehas Alija në rjjetin e tij social Facebook. “Emocion dhe kënaqësi e veçantë, sidomos për kohën në të cilën kalojmë”, ka shkruar Alija.