Dy vëllezër nga Shkupi raportohen të zhdukur

Ministria e Brendshme informoi se dje në orën 10.00 në SPB Shkup, 38-vjeçari Sh.S. nga Shkupi ka raportuar se dy fëmijët e tij R.S. (16) dhe R.S. (15) ishin larguar nga shtëpia.

Sipas babait, njëri ka shkuar në Prilep dhe tjetri në Veles.