Dy vëllezërit nga Vaksinca e komunës së Likovës ndërrojnë jetë brenda një dite

Advertisment

Dy vëllezër nga fshati Vaksincë e komunës së Likovës kanë ndërruar jetë brenda një dite, përcjell News-TV.

Bëhet fjalë për Demir dhe Hamdi Sejdiu, 78 vjeç respektivishtë 76 vjeç.
Hamdiu ka ndërruar jetë në ora 2 të mëngjesit, kurse Demiri në mesditën e sotme (e premte, 20 nëntor 2020).

Reklame

News-TV shprehë ngushëllime familjes Sejdiu nga Vaksinca e komunës së Likovës./News-TV/