‘Dy veta jemi në një dhomë, për higjienën kujdesemi ve’, Valdrin Islami tregon si jetohet në karantinë shtetërore (VIDEO)

Valdrin Islami këndon rep. Kishte shkuar në Zvicër për të incizuar këngë, por në Maqedoninë e Veriut u kthye 8 ditë më parë. Si të gjithë të kthyerit e tjerë, edhe atë e dërguan në karantinë shtetëror në një hotel në Strumicë.

Ia matën temperaturën. Pasi u sigurua se gjithçka është në rregull, e futën në këtë dhomë me një shok tjetër. Por si janë kushtet dhe si jеtohet në karantinë, tregon vetë Valdrini.