Dyshohen se vidhnin paisje mekanike bujqësore, arr estohen dy të rinj nga Forina

Advertisment
HTML Image as link

Pjestarët e policisë nga SPB Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme – Gostivar,
kanë arr estuar personat L.M. (21) dhe H.M. (21) nga Forina e Gostivarit,

për shkak të dyshimit se të njëjtit në fshatin Forinë kanë kryer vjedhje të pajisjeve për mekanike bujqësore.

Reklame Reklamë:
Qries

Rasti është duke u zbardhur dhe ndaj tyre do të përgatitet një parashtresë adekuate.