E braktisur nga prindërit dhe në dializë, Zinepja kërkon ndihmë për të mos përfunduar në rrugë (VIDEO)

77
#

E braktisur nga prindërit dhe në dializë, Zinepja kërkon ndihmë për të mos përfunduar në rrugë.

Zinepe Iseini, e lindur në vitin 1988 nga Gostivari, është një vajzë 29 vjeçare, e vetmuar, e pa punësuar, jeton me ndihmë sociale dhe ndihmave të bamirësve, që nuk i mjaftojnë për jetë normale, sepse ajo që nga mosha e sajë 16 vjeçare, pra plot 14 vite, vuan nga sëmundja e veshkave dhe trajtohet në Spitalin e qytetit të Gostivarit, në repartin e hemodializës.