E dhimbshme 12 vjeçari ruan delet në bjeshkën e fshatit Restelicë në Dragash

Advertisment

Është vetëm 12 vjeçar dhe shumicën e kohës së tij nuk e kalon duke luajtur me shokët e lagjes por duke punuar për ta mbajtur familjen.

Dymbëdhjetëvjeçari gjendet i vetëm në bjeshkët më të thella në fshatin Restelicë duke u kujdesur për një tufë delës. Ai është me origjinë nga fshati Borje i Kukësit, kurse për punën që bën ai paguhet vetëm 100 euro në muaj për tu kujdesur për familjen e tij.

Reklame

Këtë histori e ka ndarë fotografi Blerim Bytyçi, i cili edhe e ka fotografuar fëmijën në bjeshkë duku u kujdesur për tufën e deleve.