E dhimbshme: Vajza 3 vjeçare është sjellur e vd.ekur në spitalin e Strugës

72

E dhimbshme: Vajza 3 vjeçare është sjellur e vd.ekur në spitalin e Strugës

Sipas informacioneve te MPB-së së Strugës thuhet se një vajzë e vogël e moshës 3 vjecare te ciles nuk i eshte treguar emri eshte sjellur me urgjence ne spital por pa sh.enja jetee.

Ja verzioni i plote:

Në Spital të Strugës është sjellur një vajzë e vd.ekur. Më 11.08.2019 rreth orës 10.20 në Qendrën Spitalore të Strugës është lajmëruar se nga A.J është sjellur një vajzë e vd.ekur e moshës tre vjeçare pa sh.enja jete dhe ende nuk dihen shkaqet..per e shume do ju informojme ne vazhdim..