E doggji trupin e një 36-vjeçari, polici shqiptar nga Manastiri dën.nohet me 18 vite

66

Gjykata Themelore në Prilep ka dhënë dën.nimin me 18 vite bur.g për policin Enver Toska.
Polici 25-vjeçar e ka pranuar kri.mmin që ka bërë dhe ka shprehur keqardhje ndaj familjes së viktimës.

Kujtojmë këtu se polici e vr.aau 36-vjeçarin Bekir Alili me 14 shtator të vitit të kaluar.
Ai më pas e dog.gji trupin për të fshehur gjurmët. Trupi i vik.timës u gjet afër një fshati në Prilep.

Poashtu bëhet e ditur se 25-vjeçari ka pranuar para trupës gjykuese se e kishte vr.arrë bar.barisht 36-vjeçarin.

Mediat maqedonase raportojnë se ai shoqërohej nga një numër i madh policësh në sallën e gjyqit.

 

Nga ana tjetër familja 36-vjeçarit të vr.arrë kërkon drejtësi si dhe e ditur bëhet se kanë paraqitur kërkesën për dëmshpërblim.