E ëma e Mickoskit e prekur nga Kovid-19

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, ka konfirmuar se nëna e tij është pozitive ndaj koronavirusit. Mickoski më këtë rast ka shtuar se ai nuk ka pasur kontakt kohëve të fundit me nënën e tij dhe se ajo është e izoluar në shtëpinë e saj. Për këtë shkak Mickoski ka theksuar se nuk do ti pezulloj aktivitetet e tija, duke vlerësuar se nuk ka rrezik që edhe ai të jetë i infektuar me Kovid-19.