E FUNDIT/ 10 të vde kur, 403 raste të reja me Covid-19

Gjatë 24 orëve të fundit vendi ka regjistruar 403 raste të reja me Kovid-19, 10 vi ktima dhe 339 të shëruar. Në Institutin e Shëndetit Publik dhe qendrat tjera për testim janë kryer 2.118 tamponë, ndërsa 19 për qind e tyre kanë rezultuar pozitiv.

Numër i madh i të infektuarve është regjistruar në Shkup, Kumanovë, Veles, Kavadarc dhe Koçan. Incidenca më e lartë e të infektuarve regjistrohet në Shtip, Shkup, Veles dhe Kumanovë.

Reklame