E FUNDIT/ 8 të vd ekur , 404 raste të reja me koronavirus në Maqedoni

8 persona e kanë humbur betejën me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni të Veriut, ndërkaq janë regjistruar 404 raste të reja të të infektuarve.

Siç njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë, betejën me Covid-19 e kanë fituar 101 pacientë.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Viktimat janë: dy nga Shkupi të moshës 53 dhe 60 vjeçare, dhe nga një në Shtip i moshës 70-vjeçare, në Strugë i moshës 88-vjeçare, Dibër – 67-vjeçar, Radovish – 79-vjeçar dhe Berovë – 83-vjeçar.

Nga 2727 testimet e realizuara, të infektuarit gjatë 24 orëve të fundit janë nga Rastet e reja të të infektuarve janë nga:

Shkupi – 180, Ohri – 32, Kavadari -19, Kumanova – 16, Manastiri, Strumica dhe Struga nga 15, Prilepi – 11, Tetova -10, Velesi – 9, Shtipi – 8, Dibra dhe Resnja nga 7, Koçani, Gjevgjelia dhe Dellçeva nga 6, Gostivar – 5 , Kërçovë, Negotinë, Kriva Pallankë, Radovish, Berovë, Probishtip dhe Vallandovë nga 4, Kreshevë – 2, Sveti Nikollë, Demir Hisar, Makedonski Brod, Kratovë, Makedonska Kamenicë dhe Dojran nga 1.