E gjitha skuadra e Renovës del negativ në testet e Koronavirusit

Gjat ditës së sotme dolen edhe rezultatet e dyta të cilat rezultuan negativisht.

Tanimë e gjitha skuadra ka rezultuar negativisht ne testimet e COVID-19 ,dhe pritet që ditet në vijim skuadra të filloi me përgatitjet për sezonin e rri.
#FORCARENOVA?⚪️

Reklame