E gjuan me pushkë, por nuk e goditi – derri i egër i shkakton vd ekjen gjuetarit nga Maqedonia

Një banor i fshatit Disan i Poshtëm ka vd ekur nga lëndimi që ia ka shkaktuar një derr i egër të cilin e ka gjuajtur me pushkë, por nuk e ka goditur, konfirmojnë për MPB.

“Në SPB Velesi është raportuar se dje rreth orës 08:00 në afërsi të fshatit Veshje-Negotinë, gjatë gjuetisë së një derri të egër, T. T. (1971) nga fshati Disan i Poshtëm,

Reklame

ka gjuajtur ndaj një derri të egër, por nuk ka arritur ta godasë, më pas është su lmuar nga derri duke i shkaktuar plagë të rëndë dhe më pas ka vd ekur gjuetari”, sqaron MPB.