E hëna ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se 24 maj (e diel) është festë kombëtare e “Shën Kirilit dhe Metodit”, dita e edukatorëve sllavë.

Gjithashtu, 24 maj (e diel) është festë shtetërore për besimtarët e besimit islam – Fitër Bajrami, dita e parë e Bajramit.