E humb kuletën por siguron video se kush e ka marrë, apelon tia kthejnë para se ta njoftojë policinë

E humb kuletën por siguron video se kush e ka marrë, apelon tia kthejnë para se ta njoftojë policinë

Një banor nga fshati Çajlë, të shtunën në mbrëmje e ka humbur kuletën në pjesën qendrore të qytetit në Gostivar, ku ka pasur para dhe dokumante me rëndësi.

Personi në fjalë ka siguruar video nga kamerat e disa objekteve dhe aty duken qartë personat që e marin. Por ai bën apel që t’ia kthejnë para se videot t’i dërgojë në polici. 071 828 416 është numri tek i cili mund ta kontaktoni pronarin e kuletës.