E kanë goditur 21 vetura, kjo është shtëpia më e rr ezikshme për të jetuar (FOTO)

jë shtëpi në Devon të Anglisë, e cila ndodhet në një kthesë të rrezikshme, është kthyer në burim aksidentesh.

Vetëm në 6 vitet e fundit, ajo është goditur nga 21 automjete.

Aksidenti i fundit ka ndodhur mbrëmjen e së enjtes, ndërsa pronarja e shtëpisë është shprehur se ajo ka vendosur blloqe betoni për t’u mbrojtur, por sërish nuk ja ka dalë.

“Tensionohemi gjithmonë kur dëgjojmë një automjet që po lëviz me shpejtësi. Jemi të frikësuar dhe në rrezik konstant”, është shprehur e zonja e shtëpisë.