E kapin duke vj.edhur, policët i paguajnë ushqimet gruas dhe e lirojnë

92

Më 4 korrik në New York, policia ishte njoftuar se një grua kishte vj.edhur ushqime. Mirëpo reagimi i policëve duket se befasoi të pranishmit, pasi që ata nuk e arr.estuan gruan por paguan në supermarket në vend të saj.

Ajo iu kishte thënë policëve se është e uritur dhe policët Louis Sojo, Esnaidy Cuevas dhe Michael Rivera kishin parë që ajo në çantë kishte vetëm ushqime.

Me këtë rast policët kishin shkuar tek arka dhe paguan ushqimet e gruas të cilën e lanë të lirë