E konfirmon edhe Zaev: Emërimi i drejtorëve në mbledhjen e sotme qeveritare

Advertisment

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se në mbledhjen e sotme të Qeverisë mes tjerash do të diskutohet dhe do të sillen disa vendime sa i përket emërimeve në eshalonin e tretë.

“Sot do të vazhdojnë dhe do të sjellim vendime për çështjet kadrovike, sot gjithsesi në kuadër të mbledhje së Qeverisë do të ketë vendime.

Reklame

Ky proces brenda 15 ditëve do të përfundoj. Ejup Rustemi do të jetë drejtor i N.P. “Rrugët shtetërore”, tha Zaev.