Akord t otal ndërmjet Interit dhe Totenham, Eriksen të hënën në Milano

Christian Eriksen është një lojtari i Interit edhe pse tashmë mungon vetëm zyrtarizmi. Pak minuta më parë është arritur akordi përfundimtar mes klubeve dhe lojtarit dhe është gjetur gjuha e përbashkët.

Njoftimi është dhënë eskperti I merkatos “Gianluca Di Marzio” që në sajtin e tij shprehet se gjithçka është mbyllur. Eriksen pritet të udhëtojë drej Italisë në ditët në fillim të javës dhe do të kryejë vizitat mjekësore. Tashmë më në fund dhe Tottenham dhe ka dhënë miratimin e tij për këtë kalim të lojtarit në “San Siro”.