E lashë vëllain tim të më quaj baba për vite me rradhë sesa t’i thosha të vërtetën e shëmtuar

Një burrë që e ka rritur vëllain e tij që kur ishte katër muajsh kishte mbetur përballë detyrës së vështirë për t’i thënë atij për marrëdhëniet e tyre – dhe cilët janë prindërit e tij të vërtetë, përcjellë GazetaBlic.

Një burrë që e ka lënë vëllain e tij tashmë 12 vjeçar ta quante ‘baba’ për tërë jetën e tij u la përballë dilemës nëse do t’i tregonte të vërtetën për marrëdhëniet e tyre.

Burri, të cilin do ta quajmë Sam,(emri jo i vërtetë) lindi kur prindërit e tij ishin 19 vjeç dhe vëllai i tij, të cilin do ta quajmë Josh,(emër jo i vërtetë) lindi vite më vonë kur ata ishin 42 vjeç.