E pabesueshme, Boki 13 ka poseduar edhe katër pístoleta

Advertisment
HTML Image as link

Në Gjykatën Pènale në seancën gjyqësore për rastin Reket,edhe sot janë prezantuar provat materiale.

Nga fotografit të shkrepura gjatë bastisjes në shtëpinë e ish prokurores Speciale, Katica Janeva shihet se ajo ka poseduar pajisje për fitnes, biçikletë dhe thes bòksi.

Reklame

Derisa Boki 13 ka poseduar edhe disa pístoleta.

Fotografitë flasin për 4 pístoleta, që është larg arsenalit që ka poseduar Zoran Milevski Kiçeec.