E pabesueshme, kjo është harta më e saktë e botës

Artisti dhe arkitekti nga Tokio, Hajime Narukawa ka bërë hartën më të saktë të botës ndonjëherë.

E quajtur harta AuthaGraphic, ky krijim spektakolar është një hartë e bukur, shkencërisht i saktë i botës që ekziston – dhe nuk është as si atlaset dhe globet që njohim dhe imagjinojmë.

Narukawa ka marrë çmime të shumta për këtë hartë të botës, dhe krijuesit e hartave do të jenë të kënaqur të dëgjojnë se harta mund të porositet në internet.

Është gjithashtu e veçantë ajo që ju mund ta shikoni si një sipërfaqe të sheshtë, por gjithashtu ta shikoni në formë një globi apo edhe në një formë piramide.