E përgjoi ish gruan në Whatsapp, gjykata turke dënon me 12 vite b urg Pollat Alemdar

Share
Aktori Necati Sasmaz, i njohur për publikun për rolin e tij si Polat Alemdar në serialin “Lugina e Ujqërve”, është dënuar me 12 vjet burg.

Gjykate turke e ka dënuar atë për përgjimët e ish-gruas së tij në WhatsApp të cilën ai e mori të paautorizuar, në procedurat e divorcit.

Reklame Custom Text

Duke qenë i divorcuar për një kohë të gjatë, Necati përdori regjistrimet audio për të provuar se gruaja e tij, Nagehan, e kishte tradhtuar atë.

Por ajo e paditi atë për pirateri dhe postim të gjërave personale. Gjykata vendosi në favor të saj, pasi shkelja e privatësisë dhe pirateria e rrjeteve sociale, si dhe postimi i informacionit privat, është një kr*im i rëndë sipas ligjit turk.

Aktori ka të drejtë të apelojë, por sipas mediave turke, ajo ndoshta do të refuzohet, kështu që ai do të duhet të vuajë 12 vjet burg.