E quajti të padijshëm, hoxhë Fatmir Latifi ia kthen me ofendim profesorit Blerim Latifit

Gjatë ditës së djeshme, profesori i UPsë, Blerim Latifi e quajti injorantë e të padijshëm hoxhën Fatmir Latifin.

”Ma dërgoi njëri një video në të cilën ky hoxha i Mitrovicës Fatmir Latifaj i fliste xhamatit për Shaban Polluzhën e Mehmet Gradicën. “Mehmeti  thoshte u kanë i zoti, u shkollu në akademinë ushtarake të Sulltan Abdylhamitit”. Ja sa injorantë e të padijshëm janë soji i tij. Mehmet Gradica është lindur në vitin 1913, rrafsh 1 vit pas rënies së Perandorisë Osmane në Ballkan dhe kur ishte 10 vjeçar kjo perandori kishte vd ekur përfundimisht. S’ka gjë ma të rëndë se injoranca e veshur me autoritet.”, kishte shkruar dje profesori i njohur në Facebook.

Reklame

Këtij postimi, hoxhë Latifaj i është kundërpërgjigjur me një postim në Facebook, duke e quajtur filozof të lodhtë, Blerim Latifin.

”Reagimi i Imamit Latifi ndaj Filozofit Latifi!

 

Shkolla e Heronjëve tanë kombëtar që buron nga dija e mirëfilltë e odave tona që padyshim në ballë të atyre odave heroike e kishin personalitetin e hoxhes me të vertet e përjashton llojin e këtij qē vertet aktiviteti i tij shpeshherë qon ujin në mulli të ar mikut!

Sinqerisht,nuk mirrna me këtë Filozof që batariat e shekullit të kaluar ende i mban në zemren e tij plot me vrerë ndaj Islamit dhe muslimanëve në Kosovë perveq që kam punë më të menqura në agjendën time gjithësesi nuk brengosem se çfarê thotē emnaku i mbiemrit tim sepse qysh thonin pleqët tanë të ndritur dikur: qysh është njeriu edhe të shikonë (etiketon)!

Koha do t’a dëshmojë që Kosovës i duhen njerëz që nuk turpërohen nga perkatësia e tyre fetaro kombëtare, pikërisht i kësaj shkolle ishin edhe heronjët tanë që nuk e trathtuan besën e vatanit që e kishin lidh me iman,por ky filozof i lodhët në llojin e vet perveq se nuk beson kësaj shkolle por fatëkeqësisht as nuk e kupton!

Me një fjalë mos qofsha në lëkurën tënde dhe shyqyr Zotit që unë jam Fatmir Latifaj!”, ka shkruar hoxha.