E rrallë: Çifti bashkëshortor i Klan Kosova në bashkëmoderim të emisionit televiziv (VIDEO)

Advertisment

Naile Dema-Selmani dhe Naim Selmani prej vitesh punojnë bashkë në Klan Kosova.

Fjalia hyrëse qartëson se ata bashkë ndajnë edhe jetën. Porse sonte si rrallë herë që mund të ndodhë që një çift bashkëshortor të drejtojë një emision, atyre u ngjau që ta bëjnë hapjen e Edicionit Special dhe ta drejtojnë atë.

Reklame

Rëndom Naile Dema-Selmani në krahun e saj të djathtë gjatë emisionit e ka kolegun e saj Shkodran Gajraku, por që sonte atij i ra që të raportonte nga Shkupi – atje ku u zhvillua ndeshja Maqedoni e Veriut-Kosovë.

Naile Dema-Selmani dhe Naim Selmani prej vitesh punojnë bashkë në Klan Kosova.

Fjalia hyrëse qartëson se ata bashkë ndajnë edhe jetën. Porse sonte si rrallë herë që mund të ndodhë që një çift bashkëshortor të drejtojë një emision, atyre u ngjau që ta bëjnë hapjen e Edicionit Special dhe ta drejtojnë atë.

Rëndom Naile Dema-Selmani në krahun e saj të djathtë gjatë emisionit e ka kolegun e saj Shkodran Gajraku, por që sonte atij i ra që të raportonte nga Shkupi – atje ku u zhvillua ndeshja Maqedoni e Veriut-Kosovë.

Jo vetëm për të mos mbetur vendi bosh, por që edhe situata e kërkonte që dikush që njihte më mirë fushën e sportit të ndodhej aty. Si rrjedhoj kush më mirë se Naim Selmani – redaktor si sportit, mund të shkonte në këtë pozicion sonte?

Kështu çifti Selmani po e mbizotëron skenën e kaltër të Edicionit Special.

Emocionet që patën Nailja dhe Naimi në këtë moment të vençantë mund të shihen në videon e mëposhtme: