E tm.errshme: Vd.esin babai dhe vajza derisa po vinin në pushim/Në rrugë kukulla dhe rroba

142

59 vjeçari dhe një grua 33 vjeçare kanë p.ësuar mëngjesin e sotëm në një a.ksident tr.agjik në autostradën drejt Beogradit.

Siç informon K.uriri serb, mendohet se jetën e kanë h.umbur babai dhe vajza e tij.

Në ulësen e pasme të makinës së tipit “Shkoda Felicia” kanë qenë ulur dy vajza, njëra në moshë 1 vjeçare dhe tjera 14 vjeçare, ndërsa me ata ka qenë edhe një grua e moshuar.

Vajzat janë dërguar me u.rgjencë në klinikën e fëmijëve, siç njoftojnë mediet e atjeshme.

Deri tek ak.sidenti ka ardhur kur makina e tipit “Shkoda Felicia” është p.ërplasur me një kamion të rrugëve të Serbisë, edhe pse kamioni kishte qenë i ndaluar në ko.rsinë e tretë dhe mirë i parkuar ende nuk dihet si ka arritur që makina të pë.rplaset.