“EasyJet” rinis fluturimet drejt Ballkanit

Linja ajrore britanike me kosto të ulët ”EasyJet” do të rinisë fluturimet drejt vendeve ballkanike duke nisur nga 1 korriku.

Nga fillimi i muajit korrik ”EasyJet” do të rifillojë lidhjet me Beogradin, Lubjanën, Pulan, Zadarin, Splitin, Dubrovnikun, Tivatin dhe Prishtinën.