“Ecolog” fiton tender në Luksemburg, kërkohen 65 punëtorë – APLIKO

Advertisment

Kompania globale “Ecolog-International” lidere në ofrimin e serviseve të ndryshme ka zgjëruar veprimtarinë e saj në ofrimin e servisit edhe në medicinë. Kështu që “Ecolog-International” do të ndihmojë shumë shtete në “luftën” kundër Covid 19.

Kompania së fundmi ka nënshkruar një tender publik në shtetin e Luksemburgut ku do të bëje testimin & diagnostifikimin e popullatës ndaj Covid 19. Kështu ajo ka hapur konkurs ku kërkohen infermier/e dhe laborant nga Maqedonia që do të punojnë përkohsisht në Luksemburg. Konkurset i keni më poshtë ndërsa neve nuk na mbetet gjë tjetër, vetëm të ju urojmë suksese në përzgjedhje

Reklame

50 INFERMIER/E NË LUKSEMBURG
Për angazhim tremujor në Luksemburg.

Kualifikime të nevojshme:

Arsimim mjeksor (shkollë të mesme ose të lartë për infermiere)
Njohja e gjuhës angleze
Me ose pa përvojë pune
Punësohen 50 kryerës (ushtrues pune) në vendin e punës Infermiere

Kushtet

Rroga sipas pagesave ne BE.
Qëndrim i organizuar në Luksemburg
Transport i organizuar nga Shkupi në Luksemburg e anasjelltas.
Transport i organizuar nga vendi i qëndrimit në Luksemburg deri në punë e anasjelltas.
Profili personal:

-Aftësi organizimi dhe përgjegjësi

-Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi

-Qënrim profesional dhe miqësor ndaj pacientëve

-Lojalitet, punë me vetiniciativë, të themeltë dhe energjike

Nëse mendoni se i përmbushni kushtet e shënuara dhe jeni të interesuar për sfida të reja dhe zhvillim të vazhdueshëm të karrierës Suaj, dërgoni biografinë Tuaj të shkurtër (CV) në anglisht në këtë adresë të e-mailit: [email protected] duke shënuar patjetër ‘’Për shpalljen për infermiere”. Konkursi vlen deri më 13 maj.

15 TEKNIKË-LABORANTË NË LUKSEMBURG
Për angazhim tremujor në Luksemburg.

Kualifikime të nevojshme:

Kryerja e arsimimit të lartë (fakultet)
Njohja e gjuhës angleze
Me përvoje pune, të paktën trevjeçare
Punësohen 15 kryerës (ushtrues pune) në vendin e punës Teknik laborantesh

Kushtet

Rroga sipas pagesave ne BE.
Qëndrim i organizuar në Luksemburg
Transport i organizuar nga Shkupi në Luksemburg e anasjelltas.
Transport i organizuar nga vendi i qëndrimit në Luksemburg deri në punë e anasjelltas.
Profili personal:

-Aftësi organizimi dhe përgjegjësi

-Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi

-Qënrim profesional dhe miqësor ndaj pacientëve

-Lojalitet, punë me vetiniciativë, të themeltë dhe energjike

Nëse mendoni se i përmbushni kushtet e shënuara dhe jeni të interesuar për sfida të reja dhe zhvillim të vazhdueshëm të karrierës Suaj, dërgoni biografinë Tuaj të shkurtër (CV) në anglisht në këtë adresë të e-mailit: karieramotivi.mk duke shënuar patjetër ‘’Për shpalljen për teknikë laborantesh”. Konkursi vlen deri më 13 maj./ Shqipmedia