‘ECOLOG’ me testime masive për udhëtarë dhe qytetarë tjerë në aeroportin e Eindhovenit

Ecolog në partneritet me Pro Health Medical u siguron udhëtarëve dhe qytetarëve të rajonit Eindhoven mundësinë për të kryer një provë COVID-19, për të marrë një certifikatë të testit PCR dhe për të ndihmuar në luftimin efektiv të pandemisë.

Shfaqja e Shpejtë e diagnosticimit nga Ecolog ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe të integruar, duke synuar rritjen e komoditetit të klientit dhe sigurisë publike.

Reklame

Ecolog Gjermani, pjesë e Grupit Ndërkombëtar Ecolog, një ofrues kryesor global i shërbimeve të integruara, teknologjisë, zgjidhjeve mjedisore, logjistikës, inxhinierisë dhe ndërtimeve, dhe Pro Health Medical – InVitaLab, kanë njoftuar hapjen e një Qendre Testi COVID-19 në Aeroportin Eindhoven, Luchthavenweg 59. Stacioni i testimit u siguron qytetarëve dhe banorëve, si dhe pasagjerëve, mundësinë e kryerjes së një testi COVID-19 q-PCR me një kohë shumë të shkurtër. Kjo, ka për qëllim t’u ofrojë njerëzve rehati dhe qetësi psikologjike, qoftë kur udhëtojnë, ose lëvizin në jetën e tyre të përditshme.

Një zbulim i hershëm i infeksionit mund të kontribuojë në mënyrë efektive për të përmirësuar dhe zvogëluar përhapjen e mëtejshme të koronavirusit dhe gjithashtu të rrisë komoditetin e publikut të gjerë në lëvizje dhe udhëtim. Zgjidhja Eko-Care e Ecolog është zhvilluar në bashkëpunim me partnerë strategjikë në sektorët e mjekësisë dhe virologjisë. Ajo ofron ekzaminim, testim dhe zgjidhje diagnostikuese për të ndihmuar në ndërtimin e vazhdimësisë ekonomike dhe forcimin e shëndetit publik. Zgjidhja është nisur me sukses në Luksemburg, duke bërë të mundur projektin pionier të testimit në mbarë vendin, COVID-19, nga qeveria dhe LIH.

Ecolog, në partneritet me Pro Health Medical (një laborator i regjistruar RIVM COVID-19), do të kenë në funskion objektin e testimit në korrik, duke u ofruar të gjithëve të interesuar mundësinë për t’u testuar. Procesi është krijuar për të optimizuar rrjedhën e punës dhe siguron një rezultat të shpejtë të rezultateve. Platforma dixhitale u mundëson klientëve të regjistrojnë dhe caktojnë takimin e tyre përmes aplikacionit të saj (Das-Lab ©). Rezultatet do të dorëzohen në mënyrë dixhitale përmes një platforme të sigurtë brenda një afati të shkurtër kohor.

Duke folur për këtë sipërmarrje, Ali Vezvaei, Drejtori Ekzekutiv i Grupit “Ecolog International” tha se, “ne jemi krenarë të ofrojmë shërbime të testimit COVID-19 në Eindhoven dhe të kontribuojmë me Zgjidhjen tonë të Shqyrtimit dhe Diagnostikës, për komoditetin dhe sigurinë e njerëzve dhe udhëtarëve. Ne besojmë se, testimi i ‘smart’ dhe programet janë një nga mënyrat më efektive për të minimizuar rrezikun dhe ndikimin e një vale të dytë të mundshme ose ringjalljes periodike dhe për të shmangur dëmtimet e mëtejshme ekonomike dhe sociale”.

Ndërsa Theodoor Scheepers, Drejtori Ekzekutiv i Pro Health Medical tha ndër të tjera se, “partneriteti ynë me një kompani të njohur globalisht dhe udhëheqëse si Ecolog, na mundëson të ofrojmë një zgjidhje të shpejtë, të përshtatshme dhe të sigurt për publikun në rajonin e Eindhoven”.