Edhe dy persona në Gostivar pozitiv në Kovid-19

Advertisment

Një çift nga fshati Banjicë e Epërme në Gostivar në testimet për Kovid-19 kanë rezultuar pozitiv. Për tre ditët e fundit ky është rasti i tretë me ç’rast numri i përgjithshëm i regjistruar në komunën e Gostivarit është gjashtë.

Mëngjesin e sotëm në informacionin e dërguar deri te kryetari i komunës nga autoritetet shëndetësore është theksuar se dy banorë të Banjicës së Epërme kanë test pozitiv të koronavirusit, ndërsa gruaja është pranuar në gjendje të rëndë klinike. Deri më tani janë realizuar 203 teste në Qendrën e Gostivarit për Shëndet Publik.

Reklame

Deri të dielën, pas 12 ditëve nga i fundit në fshatin Çajle, është regjistruar një i ri, kështu që në Banjica e Epërme bëhet vatra e mundshme me tre persona tek të cilët është zbuluar prania e virusit.

Për dy persona të cilët gjatë ditëve të kaluara janë diagnostikuar me koronavirus, janë duke i pritur strishot e kontrollit dhe që të deklarohet për të shëruar.

Në komunën fqinje, Vrapçishtë janë regjistruar katër raste, ndërsa një persona nga fshati Gradec ka vdekur nga pasojat.