Edhe 2 persona të tjerë me koronavirus, shkon në 9 numri i të prekurve në Maqedoni

Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe, ka prezantuar m asat që ka ndërmarr qeveria në lidhje me problemin e koronavirusit. Ai tha se nga të gjithë të h etuarit sot, pra 12, dy janë pozitivë nga virusi korona. Ato janë dy nga Dibra, të cilët kanë qenë në kontakt me personat e prekur më parë nga Dibra.

Të gjithë të tjerë, janë negativ, por do të vazhdojnë të jenë në izolim dhe të jenë në izolim shtëpiak.