Edhe komuna e Bogovinës përfituese e programit qeveritar TAV

Lajm i mirë për qytetarët e Komunës së Bogovinës

📄Sot, Qeveria e Maqedonisë së Veriut përmes programit Tav-Maqedoni bëri ndarjen e mjeteve financiare për disa komuna, ndër të cilat ishte dhe Komuna e Bogovinës. Ndarja e këtyre mjeteve bëhet me qëllimin e realizimit të projekteve infrastrukturore të nevojshme për të përmirësuar cilësinë e jetës së qytetarëve.

➡️Sa i përket Komunës së Bogovinës, mjetet janë ndarë për intervenime (punime) në rrugën Bogovinë-Zherovjan, më saktësisht për zgjerimin e kësaj rruge si dhe rregullimin e kanalit anash rrugës.✅