Edhe një lehtësim për banorët e komunës së Zhelinës (FOTO)

Advertisment

Sot, zëvendësministrja për Punë dhe politikë sociale, Sanela Shkrijel vizitoi komunën e Zhelinës ku bashkë kë kryetarin, Blerim Sejdiu, promovuan Zyrën për çështje sociale, shkruan GazetaExpress.

Kjo zyre do të lehtësojë qasjen e qytetarëve tek informacionet për çështjet sociale, të drejtat e fëmijëve parashkollorë, shërbimet në lidhje me pensionet dhe shumë shërbime tjera.

Reklame

Njoftimi i plotë i kryetarit, Blerim Sejdiu: