Edhe partija demokratike e Turqive do të koalicionoj me LSDMnë për zgjedhjet parlamentare

Partija demokratike e Turqive sot ne mbledhjen e dites ne kryesine e partise kane marre vendim qe te hyje ne koalicion me partine e Zaevit LSDMnë.

Siç informojnë nga partia e Turqve, per kanddiat per deputet jane propozuar Bejxhan Ihljas ne njesine zgjedhore 6 dhe sekretari gjeneral i partis ne njesine 4 zgjedhore Enver Hyseini./tetova1