Edi jam…Mijëra shqiptarë marrin SMS në e çuditshëm për koronavirusin

Mijëra abonentë të telefonive celulare kajë marrë një SMS nga kryeministri Rama në telefonin e tyre gjatë mesditës së sotme. Në mesazhin që fillon me fjalët “Edi jam…”, kryeministri i këshillon shqiptarët të lajnë duartë, të mos lëvizin nga shtëpia për qejf dhe të hapin dritaret.

“Edi jam! Të lutem laj duart shpesh. Mos lëviz nga shtëpia për qejf. Hap dritaret sa të mundesh. Ruaju nga informacioni i rremë. Mos ki frikë, po bëj shumë kujdes. Për çdo shenjë merr 127. Të përqafoj nga larg!”, shkruan Rama në SMS e tij.