Edmon Ademi: LSDM do të ketë mbështetjen e shqiptarëve ndoshta edhe më shumë se në vitin 2016

Edmon Ademi nga LSDM, shprehet i sigurt se kjo parti dhe koalicioni me të cilin do të garojnë në zgjedhje do të ketë mbështetjen e shqiptarëve ndoshta edhe më shumë se në vitin 2016.

Megjithatë, I pyetur se cilat janë pritshmëritë e tyre rreth numrit të votove, Ademi shmang përgjigjen e drejtpërdrejtë, duke thënë se secila votë ka peshën e saj.