Eftov: Mickoski do t’i ofrojë Ali Ahmetit gjithçka vetëm që të jetë në gjendje të formojë qeverinë

“Mickoski tani do t’u ofrojë shqiptarëve shumë më tepër nga sa do t’u ofrojë Zaev. Nëse Zaev ofron një, Mickoski do t’u ofrojë atyre dy poste ministrore. Mickoski tani do t’i ofrojë gjithçka Ali Ahmetit vetëm për të mbetur në krye të VMRO-DPMNE-së.

Kjo është mënyra e vetme që Mickoski të vazhdojë karrierën e tij politike dhe të zgjasë jetën e tij të veprimtarisë politike. Do të ofrojë gjithçka për shqiptarët, në mënyrë që të mund të formojë një qeveri. Ai do të durojë të gjitha poshtërimet vetëm për të qëndruar në krye të VMRO-DPMNE-së. Ai nuk e lë karrigen e tij ”. – shprehet Vasko Eftov në emisionin e fundit “Në qendër”./TS