Ekipet e NJTKZ -Tetovë sot në Lisec, Gajre dhe Rasadisht (FOTO)

Advertisment

Teuta Arifi ka informuar se sotë Ekipet e NJTKZ – Tetovë sot kanë bërë dezinfektimin e rrugëve, rrugicave dhe hapësirave publike në fshatrat Lisec, Gajre dhe Rasadisht.

#QëndroNëShtëpi

Reklame

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fteutaarifiofficial%2Fposts%2F4047274345313421&width=500″ width=”500″ height=”688″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>