EKSKLUZIVE: Ja cili kuadër i BDI-së do udhëheq me Ministrinë e sapo krijuar të Komuniteteve (FOTO)

116

Sot me 61 vota “për” deputetët miratuan nevojën e sjelljes së ligjit për krijimin e Ministrisë për Sistem politik dhe Marrëdhënine mes komuniteteve. Ligji u përcoll në procedurë të mëtejshme parlamentare, për në lexim të dytë.

Almakos nga burime të mirënformuara ka mësuar se Ministër në këtë dikaster të posakrijuar do të jetë Sektetari Gjeneral i BDI-së, Atilla Rexhepi.

Vetëm kohë mē parë, Atilla Rexhepi është zgjedhur sekretar gjeneral i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI)./Almakos