EKSKLUZIVE: Musa Alili drejtor gjeneral te ndërmarja ‘Rrugët e Maqedonisë’

Advertisment

Pas zgjedhjes së Qeverisë ditëve në vijim pritet edhe zgjedhja e zv/ministrave dhe drejtorëve në ndërmarjet dhe drejtoritë përkatëse.

Ekskluzivisht nga burime partiake merret vesht se drejtor gjeneral te ndërmarja ” Rrugët e Maqedonisë” do të emërohet Musa Alili nga Kondova.

Reklame

Pas rezultatit fantastik në zgjedhjet e fundit në Kondovë, dega e Sarajit është përcaktuar që Këshillit Vendor Kondovë tia besoj këtë ndërmarje dhe në krye të saj të jetë kryetari i Këshillit Vendorë Musa Alili njofton Derveni.info

Aktualisht Musa Alili është zv/drejtor i shkollës fillore ” Bajram Shabani ” në Kondovë.