EKSLUZIVE/ Në Qeverinë Teknike përveç VMRO-së edhe Lëvizja BESA sipas ligjit?!

64

Mbrëmë pas takimit të liderëve, kryeministri i vendit Zoran Zaev ka shpallur zgjedhjet e parakohshme parlamentare të cilat do të mbahen me datë 12 prill 2020, mëson TetovaSot. Shpallja e zgjedhjeve ndodhi për arsye të dështimit për marrjen e datës për fillimin e bisedimeve me BE-në.

Sipas ligjit, kjo e ob ligon edhe Lëvizjen BESA të bëhet pjesë e qeverisë t eknike dhe qeveria do të udhëhiqet nga katër partitë më të mëdha në vend nga rezultatet e zgjedhjeve të fundit parlamentare të mbajtura në vitin 2016./TS/