Eksluzive: Kjo është lista zyrtare e BDl së për gjashtë njësi zgjedhore (FOTO)

Advertisment

Eksluzive: Kjo është lista zyrtare e BDl së për gjashtë njësi zgjedhore

Të gjitha njesite zgjedhore tanime jane plotsuar dhe gara e BDl ne keto zgjedhje do te jete me keto kandidat.

Reklame

Lista: