Eksperimenti social me sheikët e rremë në dyqanin gjerman të luksit (VIDEO)

205

Një eksperiment social i kryer në një nga dyqanet më luksoze të Hamburgut na bën me dije fuqinë e parasë, dhe gjërat me të cilat përballen edhe ata që tregtojnë mallra luksoze.

Aktor, i veshur si sheik, shkon me tre gratë e tij (dhe 4 kamera të fshehura) në një nga dyqanet më të mëdha gjermane ku shiten mallra luksi.

Videoja e realizuar nga “Dandy Diary” ekspozon një bindje të paparë të punonjësve që shesin gjëra luksoze, edhe përballë klientit që shtiret si personi më i papërgjegjshëm i mundur.

Videoja nis me një sheik që zbret nga vetura pranë qendrës luksoze, dhe nga aty shoqërohet nga tri gra me fytyrën mbuluar, ku për njërën thotë se po i festojnë ditëlindjen e 15-të.