Eksperti gjerman: Edi Rama është një person i padëshirueshem në Europë

Eksperti gjerman Martin Henze ka thënë se kryeministri, Edi Rama është një person i padëshirueshem në Europë. Martin Henze, njihet si një ndër zërat më kritik kundër Ramës. Ai ka replikuar me një ndjekës në Twittet dhe i ka lënë të nënkuptojë se Rama nuk ka bërë asgjë të mirë për popullin e tij. Në komenet e tij ai shkuan se Rama ka tradhtuar dhe ka dalë kundër kombit, dhe tani kombi duhet të vendosë se çfarë dëshiron.

Më tej ai ka thënë:

“Edi Rama është një person i padëshirueshem në Bashkimin Europian. Opozita parlamentare e udhëhequr nga Lulzim Basha. Shqipëria e lirë, studentë, nëna, baballarë, fermerë, intelektualë, artistë, mekanikë, shkrimtarë, njerëz të moshuar dhe me aftësi të kufizuara duhet të ngrihen në këmbë dhe të eliminojnë politikisht këtë qeveri.

Ka një emergjencë kushtetuese, Rama vazhdimisht po shkel kushtetutën dhe po parandalon pranimin në BE, ai po bën tradhëti, të gjithë njerëzit duhet ta mbrojnë kombin tani.’’

Kujtojmë këtu se Henze ka reaguar shumë herë kundër qeverisë Rama dhe si u tha edhe më lart, ai kërkon që kjo qeveri të largohet sepse nuk ka sjellë asgjë të mirë për shqiptarët.