Ekspozita kolektive ”Salloni pranveror 2022” së shpejti në Tetovë

Shoqata e Artistëve Figurativ – Tetovë së shpejti prezanton ekspozitën kolektive “Sallonin pranveror 2022”. Ku marin pjesë 35 artist të artit pamor brenda dhe jashtë vendit dhe do shfaqen 35 vepra arti nga drejtimi i pikturë, skulpturēs, grafikës dhe fotografisë.

Kjo ekspozitë do të jetë e hapur për të gjithë artdashësit nga 17 Maj në orën 19.00 në Galerinë e Arteve Pamore në Tetovë. /tetova1/