Ekspozita personale e Rezarta Samiut, vajza e të ndjerit Rahim Samiut (VIDEO)

Pervec pikturës, Rezarta ka pasion dhe shkrimin letrar madje ka botuar dhe veprën e saj.

Rezarta Samiu eshte vajza e te ndjerit Rahim Samiut i njohur si ‘Komandant Zogu’, ajo njihet si poete dhe nje piktore e shkelqyer.

VIDEO: