El Cheka, në maj do të vij në Maqedoni dhe atje do vazhdoj me publikimin e bo mbave (video)

Advertisment

Ekipi i gazetës Lajm dhe Lajm tv ka udhëtuar nga Nju Jorku në Çikago për të zhvilluar një intervistë ekskluzive me heroin e internetit, siç e quajnë për guximin e treguar, Sheqerim Ahmedin El Chekën.

Në këtë intervistë ai ka hedhur në shesh gjëra ekskluzive që nuk ka përmendur deri tani. Në video intervistën që mund ta përcillni më poshtë, mund të dëgjoni rrëfimin e El Chekës për bisedat telefonike që ka pasur me ish prokuroren Katica Janeva, e cila i ka treguar se kush e inskenoi rastin e Lagjes së Trimave në Kumanovë.

Reklame

El Cheka flet edhe për vr ásjen e Harun Aliut me shokë, duke përmendur edhe emra të personave që thotë se e kanë ek zekutuar, e për të cilët thotë se ka dëshmitarë që janë të gatshëm të flasin në opinion.

Intervistën e plotë të Gazetës Lajm dhe Lajm Tv me El Chekën mund ta përcillni në videon më poshtë: