El Cheka “t.allet” me Zaevin: Zajçe, shif kur të thirrish Trumpin të jet ai, e mos t’ju dalin përsëri ata komikët rus

66
#

Pas prononcimit të mbrëmshëm të kryeministrit Zaev në Klan Maqedoni, se do të kërkojë nga autoritetet amerikane arr.estimin e El Cheka-s, ka reaguar ky i fundit nëpërmjet një statuti në murin e tij në fejsbuk.

Ja se çfar shkruan el Cheka:

Dëgjova se Zoran Zaevi do të kërkoj nga SHBA-të arr.estimin tim se po i ng.acmoi me pi.slliqet dhe k.rimet e tyre të bëra, këta të fortët e shtetit të cilët jan kokë e këmbë të kr.iminalizuar. Sigurohu Zajçe kur të thirrish Trumpin të jet ai, e mos t’ju dalin përsëri ata komikët rus. Kjo është porosia e Sheqerim Ahmetit – El Chekës e shkruar në facebook, pasi që mbrëmë kryeministri Zoran Zaev në Klan Maqedoni ka thënë se do të kërkohet arrestimi i tij.