Elita 5 me një projekt të ri, krejtësisht ndryshe (VIDEO)

Rock grupi legjendar Elita 5 janë duke përgatitur një projekt gjigant për të gjithë adhuruesit e muzikës së tyre.

Emisioni “SHOW TIME” mëson se projekti i ri grupit nga Tetova, i dedikuar për të gjithë shqiptarët, është në fazën e përgatitjeve finale dhe gjithçka do të paralajmërohet zyrtarisht gjatë ditëve në vijim, nga vetë anëtarët e grupit Elita 5.

Reklame

Emisioni SHOW TIME dhe Gazeta Online ‘Reporteri.net’ do të ju mbajnë të informuar për çdo gjë rreth këtij projekti, që do të jetë i pari i këtij lloji në skenën e muzikës shqipe.

ELITA 5 është i vetmi grup shqiptar që kanë prekur mbi 40 viteve në skenën muzikore, duke vazhduar të jenë aktiv për adhuruesit e tyre, dhe duke sjellë kohë pas kohe projekte të reja muzikore.